close

Mijn eerste project

Profort is het eerste officiële concept dat is neergezet onder FVMWorks. Elk project brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee, dit project an zich was een grote, uitdagende, maar vooral leuke leercurve. Van het duiken in de nieuwste webtrends, het volledig onder de loep nemen van de code van tesla, tot aan het creëren van innovatieve dynamische content oplossingen.

Custom theme

Van tesla naar profort, hoe maken we elektrisch verwarmen modern en strak? Om deze vertaling goed te maken en dicht bij de waarden van profort te blijven zijn we tijdens de ontwikkeling gegaan voor een custom thema. Het voordeel, alles is mogelijk! Een dergelijk proces duurt echter wel langer dan normaal. Mooie elementen die we hierin hebben verwerkt zijn grote filmische scripts, full page layouts en een mooie vertaling en communicatie van de kleuren en waarden van profort.

Photoshop

Het gross aan afbeeldingen, video's en icons van profort is custom made. De geanimeerde introductievideo als eye catcher, gevolgd door grote productedits om een geheel en algemene stijl neer te zetten die bij dit bedrijf past.

Profort

In samenwerking met 2 jonge ambitieuze ondernemers van Profort, Alex Lambert en Kevin Hartings zijn we dit avontuur gestart. Profort zat zelf in een enorme spurt, hierdoor kwamen er bij dit project veel nieuwe vraagstukken kijken.

Na de lancering vertel ik jullie hier graag meer over!

Client:

Profort

Date:

close
type characters to search...
close