close

Barber Shop in Barcelona

Web development / web design is niet locatie gebonden. Ideaal om ook projecten buiten Nederland op te pakken. Barcelona is de stad waar ik mijn masters heb afgerond en was dan ook de eerste stad waar ik naar keek om mijn internationale werkveld te vergroten.

Online afspraken maken

Het belangrijkste element van Barbieri Abbate is het online afspraken systeem. Dit is iets wat we met steeds grotere regelmaat in Nederland terug vinden. Het is iets waar andere landen nog veelal op achter lopen en een degelijk onderscheid ten opzichte van de concurrentie mee kunnen maken.

Agenda management

Betere agenda management, direct overzicht van alle boekingen, bespaar tijd op inplannen van afspraken en de boekhouding kan je gelijk digitaal uit draaien. Een echte time saver, waardoor er meer tijd overblijft voor het echte werk waaraan geld verdient wordt, namelijk knippen!

Barbieri Abbate

Je kan 46% meer cliënten bereiken! Barbieri Abbate is een barbershop gelokaliseerd in het hart van Barcelona. De barbershop was op zoek naar een stijlvolle digitale omgeving waarop hij zijn diensten kon presenteren. Wist je dat wanneer je een Google My Business account aanmaakt een standaard site gegenereerd kan worden? Die van Barbieri Abbate was roze, niks zoals de stoere klassieke Italiaanse stijl die hij aan de man wilde brengen. Ik deed een paar design voorstellen en adviseerde hem sterk om bij een dergelijke website gelijk een online boekingssysteem op te zetten. Waarom? Uit onderzoek is gebleken dat barbershops 46% van hun boekingen zouden verliezen als ze geen online boekingssysteem of app zouden aanbieden (BookedIn, 2020). Daarnaast vond ik belangrijke data van Keap, dat onderzoek heeft gedaan naar de belangen van een boekingssysteem bij MKB’ers, dat MKB’ers op zoek zijn naar: Kalenderbeheer (36%), Geautomatiseerde meldingen (21%) en Resourceplanning (20%).Door deze data goed in acht te houden, hebben we een systeem opgezet en geïmplementeerd die beide vragen beantwoord, van zowel Barbieri Abbate als zijn klanten.

Na de lancering vertel ik jullie hier graag meer over!

Date:

close
type characters to search...
close